Home » QHSE Consultancy

QHSE Consultancy

Voor bedrijven die hun arbeidsveiligheid efficiënter willen organiseren

mmm

Bij de afspraak zijn alle of de meeste betrokkenen aanwezig. Zo krijgen wij een goed beeld van wat jullie wensen zijn. Als wij het idee hebben dat wij de juiste partij zijn om jullie te helpen, brengen wij vervolgens een offerte uit.

Deze offerte lichten wij, indien gewenst, graag toe aan het betrokken team, zodat wij een goed beeld hebben wat wij voor jullie gaan doen. Na akkoord van de offerte gaan wij aan de slag.

mmm

Waar staat 4QUALIS voor?

Wij willen graag dat alle bedrijven een veilige en gezonde werkplek kunnen bieden aan hun medewerkers. We zijn al vele jaren actief en vanuit ons kantoor in Rotterdam helpen we bedrijven en organisaties in heel Nederland. Door onze ervaring weten wij dat door het vereenvoudigen van processen en rapportages de werkvloer makkelijker richting preventie wordt geduwd. Doordat wij vanuit het perspectief van een business analist als vanuit het perspectief van een veiligheidskundige naar processen kijken, zien wij mogelijkheden die tijd besparen en tot een excellerende organisatie leiden. Wij stoppen niet bij het advies, maar zorgen ook dat het geïmplementeerd en breed gedragen wordt in jullie organisatie.